Lunchmeny vecka 52
149 kr
Inkluderar sallad, bordsvatten/sprudelvatten, nybakat bröd, kaffe och Hemmas bakade kaka
Pensionärspris efter 13.00: 135 kr (gäller ej fisk)
Måndag
Wallenbergare på svensk hjortfärs, brynt smör med kantareller, rårörda lingon, smörsvängda ärtor samt potatispuré | |
| |
| |
Tisdag
Parmesanstekt schnitzel av svensk gårdsgris, grillade grönsaker, tomat- och basilikacréme, friterad skalpotatis | |
| |
| |
Onsdag
Lasagne al Forno med tomatsalsa | |
| |
| |
Torsdag
Rostad majs- och citronsoppa med chili- och persilja | |
Långbakad kalkonfilé med apelsinsås, rödkålschutney, rostad potatis | |
Dessert, Pannkakor med vispad grädde och sylt | |
Fredag
Fläskfilé, bearnaise, rödvinssås, grönsak samt pommes frites | |
Dessert- citronkaka med kolagrädde samt chokladcrunch | |
| |
Veckans fisk
155 kr
Stekt koljafilé med klassisk skarpsås, dillpicklad gurka, rostad morot, dillglaserad amadinepotatis
Veckans vegetariska
Bakad rotselleri med ört-citroncréme samt variation på svamp
Veckans lever
Kalvlever Anglaise- bacon, lök, kapris, rödvinssås samt potatispuré