Lunchmeny vecka 14
150 kr
Inkluderar sallad, bordsvatten/sprudelvatten, nybakat bröd, kaffe och Hemmas bakade kaka
(Veckans fisk/lever: 155 kr)
Pensionärspris efter 13.00: 135 kr (gäller ej fisk/lever)
Måndag
Svensk pannbiff | |
Cheddargratinerad, tomat- och salvia, kantarellsås, | |
rårörda lingon, färskpotatis | |
Tisdag
Schnitzel av svensk gårdsgris | |
Ägg-och parmesanstekt, basilikacréme, tomat- och löksauté, | |
råstekt strimlad purjolökpotatis | |
Onsdag
Biffstek | |
Smörstekt rödlök, rödvinssky, persiljeglaserad färskpotatis picklad gurka | |
Dessert- rabarberpaj med vaniljsås | |
Torsdag
Förrätt- Mixad grönärtsoppa ala Crème Ninon | |
Helgrillad fläskfilé, dragon- och fransk senapssås, haricotsverts på franskt vis | |
| Dessert- rabarberpaj med vaniljsås |
Fredag
Mixed Grill | |
Majskyckling, biff, chorizo, bearnaise, friterad bakpotatis i klyftor | |
Yogurtdessert med vitchoklad, lime, hallonsås, maräng | |
Veckans fisk
Dillpocherad norsk laxfilé, Hollandaisesås med stenbitsrom, sockerärta- och sparris, färskpotatis
Veckans vegetariska
Blomkål, Ostgratinerad, friterad svartkål, rostade nötter
Veckans lever
Kalvlever Anglaise. Bacon, lök, kapris, rödvinssås, potatispuré.